Το Όνειρο ενός μικρού Ψαριού

Το Όνειρο ενός μικρού Ψαριού – Video Book

Λίγα Λόγια για το Παραμύθι

“Το Όνειρο ενός μικρού Ψαριού”

είναι η συγκινητική ιστορία του Καρόλου, ενός αισιόδοξου και ονειροπόλου μικρού ψαριού με ένα όνειρο τόσο σπουδαίο που μοιάζει ακατόρθωτο: Θέλει να ζήσει στη στεριά!

Ο Κάρολος είναι ένα ψάρι διαφορετικό από τα υπόλοιπα που ζουν μαζί του στον βυθό της προγονοθάλασσας, πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν από την σημερινή εποχή.

Οι φίλοι του κρίνουν το όνειρό του τρελό και επικίνδυνο. Όμως, η γνωριμία του με την Τίκτα και τον σοφό Αριστοχέλη, θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του, αλλά και τις ζωές όλων των ειδών του πλανήτη…

Είναι ένα αλληγορικό παραμύθι για παιδικές ψυχές από 10 έως 110 ετών. Μια αφήγηση με πολλαπλά διδάγματα και άμεση σύνδεση με την θεωρία της εξέλιξης των ειδών. Μια θεωρία που διατύπωσε το 1859 ένας Κάρολος… Ο Κάρολος Δαρβίνος.

Αυτή η όμορφη ιστορία θα μας θυμίσει την αξία της αγάπης ως μέσο αυτοβελτίωσης, την αξία της γνώσης και της αδιάκοπης προσπάθειας ως εφόδια για τη γέννηση των πρωτοποριακών ιδεών και την πραγματοποίηση των μεγάλων ονείρων.

Θα μας θυμίσει, επίσης, πως σε αυτόν τον πλανήτη πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια, όλα ξεκίνησαν από το ένστικτο ενός πρωτόγονου, ονειροπόλου ψαριού που η ίδια η φύση το οδήγησε στην αλλαγή. Κατάφερε να αναπτύξει νέες ικανότητες για να επιβιώνει και στη θάλασσα και στη στεριά. Μπόρεσε να εξελιχθεί σε έναν νέο είδος. Αυτό το είδος έμελλε να γίνει ο πρόγονος όλων των ειδών της στεριάς. Ο δικός μας πρόγονος…

Όλα άρχισαν από…

“Το Όνειρο ενός μικρού Ψαριού”

Συγγραφέας: Πάρις Περάκης
Αφήγηση: Φένια Ζαραφωνίτη
Video Book: inboox.gr

Αν θέλετε να μετατρέψετε το βιβλίο σας σε Audio Book ή Video Book, επικοινωνήστε μαζί μας στην ενότητα: Για Συγγραφείς

line
Αν σας άρεσε η ιστορία του ονειροπόλου ψαριού,
σας προσφέρουμε εκπτωτικό κουπόνι
50%
στην αγορά του βιβλίου, για να το δωρίσετε
σε εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα:
line
Συμπληρώστε τον παραπάνω κωδικό
κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του βιβλίου:
Το Όνειρο ενός μικρού Ψαριού

Μοιραστείτε το: