Interactive Books GR

Δωρεάν Διαδραστικά Βιβλία

?

arrowΤι είναι τα INBOOX (INteractive BOOKS)?
Τα INBOOX είναι έντυπα βιβλία που έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικά, εμπλουτίστηκαν με βίντεο, εικόνες και παιχνίδια και πρόσθεσαν ήχο, κίνηση και διαδραστικότητα στην αναγνωστική εμπειρία… Διαβάστε τώρα Δωρεάν Διαδραστικά Βιβλία για όλες τις ηλικίες και μόλις ολοκληρώσετε κάποια από αυτά, ένα δωράκι σας περιμένει ως επιβράβευση!

– INBOOX με Γρίφους (16 ετών & άνω)

kleidiClue Story 1 – Κεφάλαιο 1
Κλασσικά Δωρεάν Διαδραστικά Βιβλία είναι πλέον τα μυθιστορήματα της σειράς “Clue Story”. Αυτοτελείς ιστορίες στις οποίες ο αναγνώστης λαμβάνει τον ρόλο του πρωταγωνιστή και λύνει τους γρίφους που αντιμετωπίζει στην προσπάθεια εξιχνίασης του μυστηρίου. Ξεκλειδώστε τα βίντεο και “ζήστε” το πρώτο κεφάλαιο του πρώτου βιβλίου της σειράς:
arrow Συνέχεια

Clue Story 1 - Κεφάλαιο 2

kleidiClue Story 1 – Κεφάλαιο 2
Άλλο ένα κεφάλαιο από τα δέκα του έντυπου βιβλίου “Clue Story #1” παρέχεται ως δωρεάν interactive book. Στο πρώτο κεφάλαιο ανακαλύψατε το έγκλημα που διαπράχθηκε και ξεκινήσατε την πρώτη κρυφή έρευνα. Στο δεύτερο κεφάλαιο θα φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στις απαντήσεις που ψάχνετε. Δείτε τα βίντεο και προσπάθησε να λύσετε τους γρίφους:
arrow Συνέχεια

Clue Story 2 - Διαδραστικό Βιβλίο

kleidiClue Story 2 – Κεφάλαιο 1
Στη δεύτερη ιστορία της σειράς “Clue Story”, θα λάβετε τον ρόλο ενός ψυχαναγκαστικού μουσικού. Θα πρέπει να “σκεφτείτε με τα μάτια του” και να λύσετε ποικίλους γρίφους (λογικής, αριθμών, μνήμης, παρατηρητικότητας). Οι γρίφοι παρατηρητικότητας συνδέονται άμεσα με την διαταραχή του ήρωα (OCD-Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή).
arrow Συνέχεια

Clue Story 2 - Κεφάλαιο 2

kleidiClue Story 2 – Κεφάλαιο 2
Στο 2ο κεφάλαιο του “Clue Story 2”, η μοίρα θα σας φέρει κοντά σε ένα ξεχωριστό παιδί με ιδιαίτερες ικανότητες. Θα ανακαλύψετε τα ένοχα μυστικά της μητέρας του και το μυστήριο που πρέπει να εξιχνιάσετε, αλλά κυρίως θα ανακαλύψετε όλα αυτά που σας ενώνουν. Λύστε τους γρίφους και ξεκλειδώστε τη συνέχεια της ιστορίας.
arrow Συνέχεια

Clue Story 2 - Κεφάλαιο 3

kleidiClue Story 2 – Κεφάλαιο 3
Στο τρίτο κεφάλαιο του “Clue Story 2”, έχετε ήδη αποφασίσει να εμπλακείτε ώστε να διαλευκάνετε την υπόθεση. Είναι πολύ πιο περίπλοκη από όσο μπορούσατε να φανταστείτε. Οι γρίφοι και τα εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσετε γίνονται συνεχώς δυσκολότερα. Το μυαλό σας και ένα μικρό παιδί παραμένουν οι μόνοι σύμμαχοί σας.
arrow Συνέχεια

Clue Story 2 - Κεφάλαιο 4

kleidiClue Story 2 – Κεφάλαιο 4
Τα Δωρεάν Διαδραστικά Βιβλία της συγκεκριμένης σειράς τελειώνουν σε αυτό το κεφάλαιο. Είναι το τέταρτο, από τα συνολικά 13 κεφάλαια του μυθιστορήματος “Clue Story 2”. Οι γρίφοι της ψυχής και της σκληρής πραγματικότητας πληθαίνουν. Μια γεύση από τη φωνή της και το χαμόγελο ενός παιδιού, είναι τα μόνα που θα σας δώσουν δύναμη για την πρώτη αναμέτρηση με τον εχθρό.
arrow Συνέχεια

– Video Books (10 έως 110 ετών)

Το Όνειρο ενός μικρού Ψαριού

kleidiΤο Όνειρο ενός μικρού Ψαριού
Το πρώτο Video Book δημιουργήθηκε για τη συγκινητική ιστορία του Καρόλου, ενός αισιόδοξου και ονειροπόλου μικρού ψαριού με ένα όνειρο τόσο σπουδαίο που μοιάζει ακατόρθωτο: Θέλει να ζήσει στη στεριά! Ένα αλληγορικό παραμύθι για παιδικές ψυχές από 10 έως 110 ετών, με πολλαπλά διδάγματα και άμεση σύνδεση με την θεωρία της εξέλιξης των ειδών. (Αφήγηση: Φένια Ζαραφωνίτη)
arrow Συνέχεια

– Παιδικά INBOOX (6 έως 15 ετών)

Παιχνίδι Μαθηματικών

kleidiΠαιχνίδι Μαθηματικών Δημοτικού
Αυτό το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τα πρωτότυπα βοηθήματα “Προπονητής Μαθηματικών” για μαθητές Γ, Δ, Ε και ΣΤ Δημοτικού. Θα προπονηθούμε στα Μαθηματικά παίζοντας Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο! Όπως λέει και ο ίδιος ο Προπονητής: “Τα Μαθηματικά δεν είναι μάθημα, είναι ένα δύσκολο άθλημα!” και έτσι προκαλεί του μαθητές-αθλητές του να γίνουν Πρωταθλητές στα Μαθηματικά!
arrow Συνέχεια

Κόμικ για Παιδιά

kleidiΈνα Φανταστικό Ταξίδι στο Διάστημα
Στο πρώτο μέρος του Κόμικ για παιδιά 612 ετών*, θα γίνουμε εμείς οι ήρωες του βιβλίου! Θα γνωρίσουμε έναν “διαφορετικό” φίλο. Θα ταξιδέψουμε μαζί του στους πλανήτες του Ηλιακού συστήματος και θα λύσουμε πολλούς γρίφους για να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει στο σπίτι του. (*Το ηλικιακό εύρος είναι ενδεικτικό. Προβάλλονται μηνύματα που θα ήταν χρήσιμα ως ερεθίσματα και σε μεγαλύτερα παιδιά. Στα παιδιά 6-9 ετών προτείνεται η ταυτόχρονη ανάγνωση με τον γονέα).
arrow Συνέχεια

– “Ποιητικά” Παιχνίδια (για Όλους)

Rebus1

kleidiRebus 1 – Ένα Ελληνικό Ποίημα
 Σε αυτό το “ποιητικό” παιχνίδι ο σκοπός σας είναι να “ξεκλειδώσετε” το μυστικό ποίημα, αποκαλύπτοντας όλες τις κρυφές λέξεις. Σας δίνονται φράσεις μέσα από το ποίημα, στις οποίες λείπει μια λέξη. Ένας γρίφος με εικόνες και γράμματα (REBUS) θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την κρυφή λέξη για να συνεχίσετε μέχρι την αποκάλυψη του ποιήματος.
arrow Συνέχεια

Rebus 2

.Rebus 3
`

Rebus 4

.Rebus 5
`

Rebus 6

.Rebus 7
`

– Παιχνίδια με Μαντινάδες

Παιχνίδι με Μαντινάδες

kleidiRebus Με Κρητικές Μαντινάδες
Διαδραστικό Παιχνιδάτσι με Βίντεο, Γρίφους και πολλές… πάρα πολλές Κρητικές Μαντινάδες! Δείτε τα βίντεο, λύστε τον λεξο-γρίφο και ξεκλειδώστε ερωτικές, χιουμοριστικές, αλλά και φιλοσοφικές Μαντινάδες για όλα τα γούστα. Αυτές και πολλές άλλες, ζουν ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου “365 Μαντινάδες για Όλα”. Ήντα ανιμένετε;;;
arrow Συνέχεια

Μαντινάδες για τον Έρωτα

.Μαντινάδες για τη Φιλία
`

Μαντινάδες για το Ωραίο Φύλο

.Μαντινάδες για Χρόνια Πολλά
`

Μαντινάδες για τα Ονόματα

.Μαντινάδες για την Κρήτη
`

Text to Speech

Επιπλέον, για τους επισκέπτες με προβλήματα όρασης παρέχεται η υπηρεσία ηχητικής ανάγνωσης από τον υπολογιστή τους (Text to Speech) στα κείμενα των σελίδων, των άρθρων και των δωρεάν interactive books του INBOOX.GR

Δωρεάν Διαδραστικά Βιβλία

Προσφορές Βιβλίων σε έντυπη μορφή:

Μοιραστείτε το: